_ Onze diensten

Gratis SEO audit

Heeft je bedrijf een nieuwe website, maar blijven de bezoekers uit? Heb je reeds sinds lang een website, maar krijg je geen leads binnen via jouw website?

Onze gratis SEO audit is de ideale start om jouw website in de zoekmachines te krijgen!

We leggen de pijnpunten bloot in de SEO van jouw website en geven bovendien professionele uitleg in duidelijke taal.

We doen een scan met onze professionele tools en sturen jou ook een rapport via onze gratis audit tool, zodat je een zicht heb op enkele van de problemen. 

SEO
 • Professionele uitleg

 • Klaar binnen 1 dag

 • Professionele tools

 • Duidelijke taal

 • Pijnpunten blootleggen

 • Gratis

  _ Gratis SEO audit aanvragen

  Klaar om gevonden te worden?

  We wachten op jouw bericht.

  _ Wat is SEO

  SEO, is de afkorting van de Engelse term Search Engine Optimization. In een notendop samengevat kunnen we zeggen dat dit gaat over alles wat nodig is om hoog te scoren in Google, Bing of andere zoekmachines, zónder daarvoor te betalen.

  Bedrijven die niet aan SEO doen, zijn meestal veel geld kwijt aan advertenties bij Google Ads, Facebook of Linkedin. Dit in de hoop toch bezoekers en klanten op hun website of webshop te krijgen. Hier spreken we dan over SEA.

  Bij wekreate leggen we de focus EERST op SEO, daarvan kunnen we een SEM plan opstellen waarin we SEA erbij betrekken. 

  SEO, SEA en SEM… WAT ?!

  Neem contact met ons op en we leggen jou alles haarfijn uit.

  _ Veel gestelde vragen over SEO
  1Wat betekent SEO?

  SEO betekent Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Onder SEO verstaan we alle handelingen die we verrichten voor het optimaliseren van je website, zodat deze beter vindbaar is in de zoekresultaten van Google, of een andere zoekmachine.

  In essentie draait SEO dus om het realiseren van zoveel mogelijk verkeer op je website, maar daar stopt het in praktijk niet bij.

  2Hoe werkt SEO?

  SEO draait om het optimaliseren van je website met als doel om de vindbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google, Bing en YouTube te verhogen. Hoe SEO juist werkt is een complex gegeven.

  Er zijn maar liefst 200 gekende criteria die Google hanteert voor het beoordelen van je website.

  3Hoe begin ik aan SEO?

  Wil je beginnen te werken aan de SEO van je website? Zorg er dan eerst en vooral voor dat de technische kant van je website in orde is vooraleer je tijd en geld investeert in het creëren van content voor op je website.

  4Hoeveel kost SEO?

  Wat het prijskaartje van SEO exact is, is moeilijk te bepalen. Het is voornamelijk een investering van tijd en geld op lange termijn. Verwacht niet dat je binnen een paar weken of maanden een oneindige stroom aan websitebezoekers genereert.

  Het is een investering die je maakt met het oog op de toekomst. Maar je mag er zeker van zijn dat dit zijn vruchten afwerpt op lange termijn.

  Wat we wel aanraden is om op korte termijn je inspanning te testen door te adverteren met kleine budgetten. Op die manier kom je te weten of de content op je website aanspreekt of niet. Zo hoef je ook niet 6 tot 12 maanden te wachten op de eerste resultaten.

  5Waarom is SEO belangrijk?

  SEO is belangrijk omdat maar liefst 67,60% van alle klikken in de zoekresultaten naar de eerste vijf organische zoekresultaten gaan.

  Daarnaast is een website die gevuld is met waardevolle en relevante content eentje die vertrouwen opwekt bij je doelpubliek.

  _ testimonials door echte mensen
  • Christine R.
   We zullen wekreate zeker weer inhuren en zouden ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die de wondere wereld van sociale media en invloed in het bedrijfsleven wil betreden.” Topkwaliteiten: Geweldige resultaten, deskundig, creatief, innovatief denken
   Christine R.
  • Valerie F
   wekreate is een schot in de roos, de samenwerking overtrof onze verwachtingen. We kregen inzichtelijke, relevante kennis om de noodzakelijke veranderingen in ons bedrijf en marketingstrategie door te voeren.
   Valerie F