_ CRM Oplossingen

Teamleader

Teamleader Focus helpt jou en je medewerkers efficiënter te werken zodat je bedrijf kan groeien.

Eén handige tool voor:

 • Klantenbeheer
 • Projectmanagement
 • Facturatie
teamleader video cover
Video afspelen over teamleader crm
 • Advies geven

 • Duidelijke planning

 • Snelle oplevering

 • Efficiënte ingebruikname

 • Handleidingen en begeleiding

 • vanaf 50 euro / maand
  2 gebruikers inbegrepen.

  _ Waarom kiezen voor wekreate
  als Teamleader partner?

  Als gecertificeerd partner van Teamleader weten wij als geen ander hoeveel tijd je kunt besparen door gebruik te maken van  deze handige tool.  Ook wij gebruiken Teamleader!

  We kunnen daardoor de implementatie en configuratie opzetten en uitvoeren met handige tips en advies. Teamleader is een all-in-one work management tool. Klantenbeheer, offertes opstellen, facturatie, tijdsregestratie, werkbonnen,… 

  Als Teamleader Partner  hebben wij als doel om vanuit onze expertise, zelfstandige en bedrijven te helpen met onboarding, implementeren en gebruik van Teamleader met oog op ontzorging en efficiëntie!

  Dit zijn de belangrijkste
  kenmerken van Teamleader

  Met CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader heb je alle informatie van klanten en contacten op één plaats. Adressen, gemaakte afspraken, de communicatiegeschiedenis… Makkelijk toegankelijk voor jou en/of je collega’s en medewerkers.

  • Voeg moeiteloos contacten toe

  Teamleader haalt automatisch de gegevens van een bedrijf op na het ingeven van hun BTW nummer en vult deze gegevens in.

  • Bekijk je communicatie-geschiedenis per klant

  Leer je klanten écht kennen: koppel je Gmail of Outlook en blijf van alles op de hoogte.

  • Op maat van jouw behoeftes

  Bewaar extra info via custom fields. Ook documenten, foto’s of bestanden hou je moeiteloos bij.

  • Afspraken, taken en telefoontjes in één gedeelde agenda

  Gebruik een handige agenda om je werk te organiseren. Plan taken, afspraken en telefoontjes voor jezelf en je collega’s. Deel je agenda om inzicht te krijgen in elkaars planning.

  Maak makkelijk professionele offertes en laat ze online ondertekenen. Zo verkoop je sneller, én meer.

  • Maak je verkoopsprocesoverzichtelijk

  Het duidelijke overzicht van al je offertes helpt je om te verkopen. Elke nieuwe deal met bijhorende offerte plaats je in verschillende duidelijk zichtbare fases.

  • Voorspel je omzet

  Op basis van de verwachte beslissingsdatum en slaagkans van je verkopen voorspelt Teamleader je omzet per kwartaal of maand. Precies én realistisch.

  • Automatiseer je verkoopproces

  Wil je beter verkopen? Automatiseer dan je verkoopproces. Eenmaal een verkoopkans naar een volgende fase verschuift, herinnert Teamleader je eraan welke volgende stap je moet nemen.

  • Offertes in jouw eigen stijl

  Maak overtuigende offertes in je eigen huisstijl. Pas die stijl ook toe op andere documenten zoals bestelbonnen, leveringsbonnen of orderbevestigingen en facturen.

  • Laat je offertes online ondertekenen

  Verstuur een offerte meteen ter goedkeuring en krijg een melding wanneer de klant de offerte online opent, feedback geeft óf heeft ondertekend.

  Zet een getekende offerte met 1 enkele klik om in een project en volg elke stap op de voet. Stel deadlines in, groepeer taken en lever het project op tijd af.

  • Maak eenvoudig projecten aan

  Projecten aanmaken en beheren met Teamleader is makkelijk. Gebruik je offerte als startpunt, maak zelf een projecttemplate of begin vanaf nul.

  • Stel deadlines op en groepeer taken

  Plan het werk van je project en verdeel het in fases, taken en afspraken. Ontvang meldingen over deadlines, voltooide taken en berichten van medewerkers EN je klant.

  • Blijf binnen budget

  Kleuren geven duidelijk aan of je binnen je budget zal blijven, voor het hele project of per fase. Hoeveel euro en materialen zijn er al besteed? Zo kan je altijd op tijd ingrijpen.

  • Hou je winstmarge in de gaten

  De omzet, winst en kosten van een project zie je in Teamleader in één oogopslag. Jouw inschattingen worden beter en je winst stijgt.

  • Rechtstreeks factureren
  Je kunt rechtstreeks vanuit een project factureren. Per voltooide fase of na afwerking. Op basis van gewerkte uren en materialen OF tegen de vooropgestelde prijs.

  Met Teamleader hou je makkelijk en accuraat gewerkte uren bij, voor correcte facturatie en duidelijke rapporten. 

  • Tijdregistratie voor elke taak

  Registreer tijd voor al je taken, afspraken en telefoontjes. Koppel ze aan het juiste project of klant.

  • Registreer elke seconde met de Time Tracker

  Met één klik start en stop je de Time Tracker. Hij werkt zowel op je pc als op mobiel. Zo heb je elke dag een nauwkeurig overzicht van alle tijdsregistraties.

  • Duidelijke rapporten

  Krijg inzicht in hoe je team presteert, elke dag, week of maand. Je kan tal van rapporten trekken: algemeen, per klant of per project.

  • Tijdregistratie per project

  Op de projectpagina zie je alle tijdregistraties die op dat project zijn gedaan.  Waar heb je tijd aan besteed? Wat kon efficiënter?

  • Factureerbare tijd per klant

  Bekijk de gewerkte tijd die nog niet werd gefactureerd, en kies wat je aan je factuur wilt toevoegen.

  Dankzij Teamleader worden facturen op tijd en correct betaald. Je raadpleegt altijd en overal de juiste betaal statussen, stelt automatische herinneringen in en laat je klant online betalen.

  • Uiteenlopende betalingstermijnen

  Kies een standaard betalingstermijn voor je facturen, of stel je eigen betalingstermijnen in voor het aantal dagen naar keuze.

  • Correcte statussen van betaling

  Raadpleeg de status van betaling van al je facturen in één centraal overzicht. Op je pc of mobiel. Synchroniseer naar een boekhoudpakket of een betaaldienst om altijd de correcte status te zien.

  • Betalingsherinneringen

  Verstuur handmatig of automatisch betalingsherinneringen naar wanbetalers. Reken nalatigheidsinteresten en/of herinneringskosten aan.

  • Online betaalmogelijkheden

  Koppel Teamleader aan de betaalsoftware Mollie of Stripe, en laat klanten online betalen met Bancontact, Visa, PayPal en andere betaalmethoden.

  Spreekt dit jou aan?

  We wachten op jouw bericht.

  _ Veelgestelde vragen
  1Wat is Teamleader?

  Teamleader biedt een betaalbare oplossing voor start-ups, KMO's en zelfstandige die op zoek zijn naar manieren om hun bedrijf te organiseren en tijdsbesparend te werken.

  Dankzij Teamleader zeg je alle tijdrovende rompslomp vaarwel. Met deze work management software kan je verkopen, factureren en werk plannen op één plek. Resultaat: een haarscherp beeld van hoe je bedrijf presteert.

  Van IT agencies en digitale marketeers helemaal tot loodgieters en bouwbedrijven.

  2Hoe maak ik optimaal gebruik van CRM?

  Voorbereiding is heel belangrijk wil de overstap slagen en alleen dan zul je alles uit je CRM pakket kunnen halen. Velen stappen over op een CRM pakket omdat de concurrentie dat wellicht gedaan heeft. Maar CRM vergt commitment.

  wekreate is daarom de juiste keuze als jouw partner!

  3Hoe pak ik de overstap best aan?

  Voordat je overstapt op een CRM pakket is het essentieel je doelstelling helder te hebben. Stel dat één van je doelen concrete klantgerichtheid is. Dan moet je vooraf bepalen wat klantgerichtheid voor je bedrijf precies betekent en hoe je dat wilt aanpakken. Of je wilt nieuwe klanten werven. Hoe wil je daar CRM voor in zetten? Het is ook goed om van te voren je klantenbestand opgeschoond te hebben.

  4Heeft elk bedrijf een CRM systeem nodig?

  Ja, elk bedrijf kan profiteren van het gebruik van een CRM-systeem. Een CRM-systeem helpt bedrijven nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klantrelaties te versterken.

  _ 14 dagen GRATIS proberen

  Welk product voor jouw bedrijf?
  Niet zeker welke oplossing het best bij je bedrijf past? 

  Praat met ons en vind de juiste tool.

  Wil je Teamleader liever uitproberen op eigen tempo? 
  Vul het formulier in, wij doen de rest.

  Neem een vliegende start met de 14 dagen gratis proberen formule.

  Logo teamleader certified partner